Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kristianstads SLS

Välkommen till Ksls Funktionärssida!

Funktionär


En viktig del i KSLS verksamhet är att kunna arrangera tävlingar på hemmaplan.

För att detta ska vara möjligt behövs det funktionärer. Att vara funktionär i KSLS betyder inte att man behöver ”ställa upp” på varje tävling utan man deltar på de man kan och vill. KSLS har som målsättning att minst en i varje familj som är över 16 år är utbildad som tävlingsfunktionär och når vi det målet så klarar vi att bemanna våra arrangemang ur egna funktionärsled.


För att bli tävlingsfunktionär behöver man gå en kurs. En kurs som är uppdelad i en teoretisk del samt en praktisk del. Under teorin får man lära sig de grundläggande tävlingsreglerna i simning samt alla funktioner runt omkring en simtävling. Efter genomförd teori står man praktik för att bli en godkänd funktionär. Denna praktik kan man göra på vilken simtävling som helst inom ett halvår efter avslutad teoriutbildning, praktiken behöver inte göras på en av våra egna tävlingar utan passa på när er/era simmare tävlar i närområdet. Inga förkunskaper behövs för att gå kursen eller att bli tävlingsfunktionär. Orolig för att döma? Var inte det, du kommer inte att döma simningen utan rapportera vidare det du sett till tävlingsledningen som sedan gör bedömningen om det var rätt eller fel.


Är du redan tävlingsfunktionär och vill gå vidare till att bli distriktsfunktionär så kommer utbildning till sådan också att utannonseras då det är aktuellt för sådan på hemmaplan.


Alla aktuella funktionärsutbildningar i Skåne hittar ni på Skånesimshemsida: http://www.skanesim.se/sida/?ID=182401


KSLS står för utbildningskostnader samt lunch och fika vid utbildningstillfället.

Om du vill veta mer eller om du vill anmäla dig till en av våra kurser vänligen kontakta oss på ksls.funktionar@gmail.com.


Och tänk på ju fler funktionärer vi är desto fler tävlingar kan vi anordna.

Du behövs!


KSLS Simsektion
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kristianstads SLS, 15/02 11:56 
Kristianstads SLS, 23/01 10:25 
Kristianstads SLS, 21/01 16:36 
Kristianstads SLS, 21/01 16:35 
Kristianstads SLS, 10/01 16:58 
Kristianstads SLS, 27/12 15:45 
 
Sponsorer