Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Kristianstads SLS

Om Sverige SIMMAR

Vi kan i nuläget inte genomföra vår tävlingssäsong som planerat, men vill fortsatt stimulera våra aktiva till att göra den träning som krävs framåt. Därför har Svenska simförbundet skapat Sverige Simmar-serien där alla på lokal nivå kan ha något att se fram emot i en tävling med träningskompisarna! 


Under 9 veckor kommer simmare från hela Sverige att tävla i ett antal grenar (5 nya grenar varannan vecka) där målet är att simma så snabbt som möjligt och på så sätt ta poäng. Tävlingen görs på hemmaplan tillsammans med tränare. Tiderna rapporteras in till förbundet som sedan sammanställer alla resultat. I slutet av de 9 veckorna (v.24) kommer förbundet att delge slutresultatet på deras hemsida där man ser vilka simmare som har tagit flest poäng. Flest poäng vinner. Smidigt, bekvämt men framförallt ett väldigt spännande koncept! Vi hoppas att ni tillsammans med oss vill delta i denna nya tävlingsform. :)


Tävlingen är speciellt anpassad för simmare i Simiaden Vit, Simiaden Blå, Simiaden Gul, Sum-sim Blå, Sum- sim Gul och Sum-sim Äldre. Anmälan görs via formuläret kopplat till denna sida. Klicka in på "Anmälan" så ser ni den. 


Vi ses vid kanten!

Tränarna

Kristianstads SLS

Resultat omgång 5
2020-06-13 17:57
Hej alla!

Då var den sista omgången av Sverige SIMMAR avklarad (resultat hittar ni här) och nu återstår det bara att invänta den totala poängen. Denna bör presenteras om 1-2 veckor på https://www.svensksimidrott.se/Varagrenar/Simning/Sverigesimmar/Resultat/

Vi tränare vill tacka alla simmare för en väl genomförd tävling och hoppas på att ni tyckte detta koncept var kul. Har man några synpunkter/reflektioner/kommentarer får man jättegärna skriva dessa till alexander@ksls.se

Nu är det inte långt kvar till sommaruppehållet, något som vi kan tänka oss många ser fram emot. Men innan dess återstår två veckor till av härlig träning. "Hela vägen in i kaklet" som man brukar säga! ;)

Ha det fint,
Tränarna 
Påminnelse anmälan omgång. 5
2020-06-08 08:58
Glöm inte att anmäla er till den femte och sista omgången av Sverige SIMMAR! :) Anmälningsformuläret hittar ni här

Sista dagen att anmäla sig är på torsdag!

Vi ses vid bassängkanten!
Tränarna
Resultat omgång. 4
2020-05-30 18:19
Hej alla krigare!

Nu är resultaten från dagens simningar uppe på sidan. Det är en fröjd för oss tränare att se så bra uppslutning från er simmare på Sverige SIMMAR. Keep it up!!! 

Nästa omgång blir den sista i serien. Anmälan är redan nu öppen för de som vet vad de vill simma näst-nästa lördag. Klicka här för att komma till anmälningssidan. 

Nu ser vi till att avsluta på topp! :)
Tränarna
Påminnelse Sverige SIMMAR omg. 4
2020-05-28 09:07
Glöm inte att anmäla er till den fjärde omgången av Sverige SIMMAR! :) Anmälningsformuläret hittar ni här

Sista dag att anmäla sig är idag!

Vi ses vid bassängkanten!
Tränarna
Resultat omgång 3
2020-05-16 14:08
Nu är resultaten från dagens simningar uppe på sidan! En komplettering av 1500m kommer på måndag då de äldre simmarna har simmat sträckan.

Anmälan till den fjärde omgången är redan nu öppen för de som vet vad de vill simma näst-nästa lördag. Klicka här för att komma till anmälningssidan. 

Fantastiskt bra jobbat idag alla punkrockare! :)
Tränarna 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer