SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans
Simträningsgruppen


Motto

Learn to trainGruppbeskrivelse

Simträningsgruppen är för de som är klara med Tekniksim men är för gamla för att simma i Simiaden Vit, Blå eller Gul. Vi fortsätter att jobba med de grundläggande rörelserna och försöker få barnen att bli bekväma i vattnet. Här finns absolut inga prestationskrav och tränarna lägger sig på simmarnas nivå. Att simma ska vara kul och det lägger vi mycket fokus på!Antal simmare

15-20Ålder

9-14årTräningsmängd

2 pass/veckan


Innan varje pass kör vi 15min uppvärmning!
Förväntningar


  • Du ska respektera dina tränare och klubbkamrater, visa glädje, vara motiverad samt vara ett gott föredöme för andra simidrottare i KSLS.
  • Man bidrar positivt både sportsligt och socialt.
  • Det förväntas att man deltar på schemalagda evenemang. 
  • Du ska visa dig intresserad och ta ansvar för din egen träning genom att komma i tid och ha med rätt utrustning.
  • Du ska ha rätt klädsel, ha ett gott uppförande och ett vårdat språk samt vara en god representant för klubben.
  • Vi vill att du ska bidra till att en god dialog kan föras med dina tränare. Du bör prata med dina tränare om du upplever att du blivit dåligt eller orättvist behandlad, så att kritik kan framföras till dina ledare snarare än dina kompisar. Du bör också meddela dina tränare saker som kan påverka din träning.
 
Sponsorer