Anmälan till våra kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans
Tekniksim Vit


Motto

Train for Physical Literacy and learn Technical skillsGruppbeskrivelse

Tekniksim är steget efter Simskolan och här fortsätter barnen att lära sig nya rörelsemönster som kan vara bra för att öka rörelseregistret. Vi jobbar mycket i stationer där barnen jobbar med olika övningar intensivt i 7-8 minuter. Här introduceras man även till sin första tävling, Morgondagarnas. Detta är en knattetävling där man tävlar mot uppsatta stipulationstider i 25 och 50m av varje simsätt.  


Tekniksim är första steget in i tävlingssimning och detta betyder att träning blir alltmer en del av vardagen. Därför är det viktigt att man sköter mat, sömn och skola så att man klarar av träningarna. Antal simmare

15-20 Ålder

7-9årTräningsmängd

3 pass/veckan


Innan varje pass kör vi 10min uppvärmning!Förväntningar


  • Du ska respektera dina tränare och klubbkamrater, visa glädje, vara motiverad samt vara ett gott      föredöme för andra simidrottare i KSLS.
  • Man bidrar positivt både sportsligt och socialt.
  • Det förväntas att man deltar på schemalagda tävlingar och evenemang. 
  • Du ska visa dig intresserad och ta ansvar för din egen träning genom att komma i tid och ha med rätt utrustning.
  • Du ska ha rätt klädsel, ha ett gott uppförande och ett vårdat språk samt vara en god representant för klubben.
  • Vi vill att du ska bidra till att en god dialog kan föras med dina tränare. Du bör prata med dina tränare om du upplever att du blivit dåligt eller orättvist behandlad, så att kritik kan framföras till dina ledare snarare än dina kompisar. Du bör också meddela dina tränare saker som kan påverka din träning.
 
Sponsorer