Covid-19 information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans
Simiaden Blå

Morgondagarnas 14/3
2020-02-25 10:39
Hej!

Nu är det snart dags för Morgondagarnas! Detta är en tävling för alla som är nya med att tävla. Det handlar inte om på vilken plats simmaren kommer utan man tävlar endast mot sig själv. Mer info om tävlingen finner ni på hemsidan under Tävling ---> Morgondagarnas

Tävlingen kommer att gå i Tyringe den 15 mars. 

Till denna omgång kommer vi att testa ett nytt sätt att anmäla sig på, nämligen via en länk. Denna finner ni här: http://www.ksls.se/form/?ID=279024

Kryssa i vilka sträckor ni redan har tagit medalj och vilka sträckor ni ämnar att deltaga i. Fyll i deltagarens uppgifter och målsmans e-mail. Klart! 

Anmälan ska va oss tillhanda senast den 5e mars. 
PM Göingeplumset
2019-08-20 08:33
I helgen är det dag för Göingeplumset på Kantarellen! I "Dokument" ---> "PM/Kallelser" finner ni deltagarlistan för tävlingen. KSLS kommer att ha 57 simmare på plats. Då vi, KSLS, står som medarrangör behöver vi och SS Delfin hjälpas åt innan under och efter tävling. Tävlingsfunktionärerna har redan anmält sig och nu söker vi andra som kan hjälpa till.

Innan tävlingen kan genomföras behöver vi "rigga". Detta gör vi på fredag från c:a 15.30 vid Tivolibadet och från c:a 16.30 vid Kantarellen. Det är tält som ska byggas och tidtagarutrustning och ljud som ska kopplas. 

Under natten mellan fredag och lördag behöver vi någon/några som kan sova över på Kantarellen som nattvakter. Ni som kan hjälpa till med detta mejlar till johan.modig@telia.com. 

Under själva tävlingsdagen behöver vi hjälpas åt med försäljning, grillning samt toaletter och duschrum.
Det kommer under tävlingen också vara möjligt att "skugga en funktionär" för er som är lite osäkra på det här med att vara funktionär.

Vid tävlingens slut hjälps vi åt med städning och undanplockning. Ju fler vi är desto fortare går det. 

Mvh
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kristianstads SLS, 05/05 06:10 
Kristianstads SLS, 30/04 21:26 
Kristianstads SLS, 13/04 11:09 
Kristianstads SLS, 12/04 12:39 
Kristianstads SLS, 09/04 18:18 
 
Sponsorer