Covid-19 information
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans
Sum-Sim Blå

Christoffer Carlsen på besök!
2020-02-18 13:37
Hej!

Lördagen den 22:a februari kommer Christoffer Carlsen till Kristianstad för att hålla i en simträning och föreläsning för simmare i SSÄ/SSG/SSB. Detta är något ni inte får missa!!!

Christoffer är för nuvarande den nordiska rekordhållaren på 200 frisim med sina imponerande 1.43,32 och har de senaste åren lyckats skörda 28 SM-guld på de svenska mästerskapen. Han har dessutom representerat Sverige vid 11 internationella mästerskap. Imponerande!

Dagen kommer att börja med en simträning 9-10 som "Coffe" håller i. Därefter får simmarna 30 minuter på sig att byta om och äta lite mellanmål innan vi kör en kort föreläsning inne på Barbacka. Tänk gärna ut några frågor som ni skulle vilja ställa till en före detta landslagssimmare. 

För killar  

Cristoffer kommer att ta med sig tävlingsdräkter som han inte använder längre. Storlekarna på dessa är:

Speedo- stl 26
Arena- stl 70

Skulle ni vilja köpa ett par kostar det 100:- styck. Skriv till Alexander om ni är intresserade. 

Vi ser fram emot en trevlig lördag förmiddag med er!
Tränarna + Coffe
PM UGP 1 Hässleholm
2019-10-09 12:19
Finner ni bland "Dokument"!
PM Sparbanken Skåne Cup
2019-09-16 17:23
PM till Sparbanken Skåne Cup finner ni bland "Dokument" ---> "PM/Kallelser"
PM Göingeplumset
2019-08-20 08:31
I helgen är det dag för Göingeplumset på Kantarellen! I "Dokument" ---> "PM/Kallelser" finner ni deltagarlistan för tävlingen. KSLS kommer att ha 57 simmare på plats. Då vi, KSLS, står som medarrangör behöver vi och SS Delfin hjälpas åt innan under och efter tävling. Tävlingsfunktionärerna har redan anmält sig och nu söker vi andra som kan hjälpa till.

Innan tävlingen kan genomföras behöver vi "rigga". Detta gör vi på fredag från c:a 15.30 vid Tivolibadet och från c:a 16.30 vid Kantarellen. Det är tält som ska byggas och tidtagarutrustning och ljud som ska kopplas. 

Under natten mellan fredag och lördag behöver vi någon/några som kan sova över på Kantarellen som nattvakter. Ni som kan hjälpa till med detta mejlar till johan.modig@telia.com. 

Under själva tävlingsdagen behöver vi hjälpas åt med försäljning, grillning samt toaletter och duschrum.
Det kommer under tävlingen också vara möjligt att "skugga en funktionär" för er som är lite osäkra på det här med att vara funktionär.

Vid tävlingens slut hjälps vi åt med städning och undanplockning. Ju fler vi är desto fortare går det. 

Mvh
 
Sponsorer