Anmälan till våra kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans

Välkommen till Kristianstads SLS

Bli partner

All info här!

KSLS Webshop

Profilprodukter

Boka plats

till kurser & tävlingar

Nyheter

Nyfiken på föräldrasektionen?
2024-03-02 15:50
Foto: KSLS

På måndag den 4 mars kommer deltagare i föräldrasektionen att berätta vad den har för uppgift inom KSLS. De flesta av er vet redan att det innebär bl.a. att fixa fika under tävlingar och ordna med försäljningar, men det är fler uppgifter föräldrasektionen ansvarar för.
Föreningen växer i medlemsantal och vissa uppgifter blir mer omfattande, så därför behöver vi bli fler i föräldrasektionen, som hjälper till med detta viktiga ideella arbete.
Det bästa av allt är att det inte behövs några speciella förkunskaper för att kunna hjälpa till.

Är du intresserad av att få veta mer och kanske vill hjälpa till inom föräldrasektionen?
Då träffas vi på KSLS kansli måndagen den 4 mars kl 18-19.
VÄLKOMMEN!

Är du intresserad men inte har möjlighet att komma på måndag mailar du till foraldrasektionen@ksls.se så ser vi till att du får information och svar på dina funderingar vid ett annat tillfälle.

Vi, tillsammans!

Kerstin o Birger Buhres stipendium tilldelas Vicky Luc
2024-03-02 15:05

Med stor glädje kan vi informera om att Skånes Simförbunds styrelse har beslutat att tilldela Kerstin o Birger Buhres stipendium till Vicky Luc.

Motivering
Priset tilldelas Vicky Luc (Kristianstads SLS)  för hårt arbete och
framgångsrika prestationer som junior och som stöd och uppmuntran
för en fortsatt satsning som och mot seniorsidans elit.

 

Grattis Vicky!

 

Ny spännande webbshop!
2024-02-23 16:55
Foto: Sponsorhuset

Nu har KSLS en egen webbshop med presentkort från Strawberry. Dessa presentkort kan användas som hel- eller delbetalning på alla Strawberry-hotell, inklusive deras restauranger och spa-anläggningar runt om i norden. Det är således den perfekta gåvan att ge bort till någon som fyller år eller varför inte en påskpresent!

Oavsett presentkortets valör går hela 10% till KSLS. Besök vår alldeles egna presentkortsshop här: https://www.sponsorhuset.se/ksls/strawberry

Du får gärna tipsa gärna vänner och bekanta om möjligheten att ge bort en hotellfrukost eller spa-upplevelse.

 

KSLS

Vi, tillsammans!

Ny samarbetspartner
2024-02-18 19:35
Foto: Everöds Elbyrå Enwell

Vi är stolta att vi nu kan presentera vår nya samarbetspartner EVERÖDS ELBYRÅ ENWELL.

 

De är specialister på hållbara energilösningar och klimatsmarta hem.

Du få möjligheten att lära känna dem här och även via deras egna hemsida.

Varje medlem som vandrar för KSLS får 100 poäng. 1 poäng = 1 kr.
2024-02-18 15:10
KSLS vill bidra till lugn och ro i Kristianstad för våra ungdomar. Genom att trygghetsvandra bidrar vi till att skapa en lugnare och tryggare miljö på flera sätt. Så även i år fortsätter vi vårt samarbete med Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad kring trygghetsvandringar. Vandringarna sker i Kristianstads centrum och nytt för i år även i Vä. 

 

Hur går det då till att Trygghetsvandra?

Samling för trygghetsvandring i Kristianstad är i matsalen på Quality Grand Hotell där kvällens vandring presenteras. Varje person som ska vandra får låna en vit reflexväst som visar att man är trygghetsvandrare den kvällen. Vandringen sker i grupper om ca 5 personer under ledning av en person från Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad. En gång under vandringen går gruppen tillbaka till Quality Grand Hotell för en kortare fikapaus. Vandringarna i Kristianstad är kl 22-02 ca.

Samlingsplats för tryggvandringarna i Vä är ännu inte klart men upplägget för vandringarna kommer att vara liknande som i Kristianstad. Vandringarna i Vä är kl 20-00 ca.

 

Du som ska trygghetsvandra ska vara 18 år fyllda eller äldre. Du behöver ha kläder efter väder samt sköna och bekväma skor då det blir många steg under en trygghetsvandring. Vid varje trygghetsvandring ska det vara två personer från respektive förening som trygghetsvandrar.

Du som ska vandra ska titta på fyra korta filmer om vad Trygghetsvandringarna innebär för dig som vandrar och hur en vandring går till.

Filmerna är ca 2,5 min, 4 min, 5 min och 5,5 min långa. Efter att du tittat på filmerna fyller du i ett kort formulär som skickas till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad. Filmerna och formuläret är en förberedelse inför första gången du ska vandra. Vid ytterligare vandringar behöver du inte se filmerna och fylla i formuläret. Länken till filmerna och formuläret hittar du här:

https://www.lansforsakringar.se/goinge-kristianstad/privat/om-oss/hallbarhet--forskning/samhallsengagemang/trygghetsvandringar/utbildning-for-nya-trygghetsvandrare/

Varje medlem som vandrar för KSLS får 100 poäng. 1 poäng = 1 kr.

Poängen kan till exempelt användas till att betala medlemsavgift, träningsavgift eller köpa simmärken, simglasögon och badmössor som finns på KSLS kansli.

 

Gör en insats för KSLS, dig själv och Kristianstad genom att anmäla dig till minst ett vandringstillfälle. Det tjänar vi alla på.


Anmäl dig till en eller flera vandringar genom att maila: foraldrasektionen@ksls.se 

 

Det går bra att anmäla sig själv eller som par. Det ska vara två vuxna, fyllda 18 år eller äldre, från varje förening som vandrar.

Du väljer bland följande datum:
23 februari Kristianstad
 
2 mars Kristianstad
29 mars Kristianstad

6 april Kristianstad
26 april Kristianstad

 

4 maj Kristianstad
31 maj Kristianstad

5 juni Kristianstad
29 juni Kristianstad
29 juni Vä

6 juli Kristianstad
13 juli Kristianstad
20 juli Kristianstad
26 juli Kristianstad
6 juli Vä
 
2 augusti Kristianstad
8 augusti (stadsfest)
9 augusti (stadsfest)
10 augusti (stadsfest)
16 augusti Kristianstad
24 augusti Kristianstad
30 augusti Kristianstad
30 augusti Vä

7 september Kristianstad
28 september Kristianstad
28 september Vä
 
4 oktober Kristianstad
26 oktober Kristianstad
26 oktober Vä
 
2 november Kristianstad
30 november Kristianstad
30 november Vä

21 december Kristianstad

 

 

Vi, tillsammans!

 
 
Sponsorer