Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Kristianstads SLS

För att se era aktiviteter klicka på logga in uppe till höger.
En engångskod kommer att skickas till er registrerade e-post.

Vid frågor eller problem kontakta KSLS kansli på tel.

044-21 75 02 eller 073-53 35 295 alternativt e-post kansli@ksls.se.


Du följer väl KSLS på Facebook och Instagram?

Om inte, gå in och sök upp våra sidor och följ oss ännu bättre och ta del av vad som händer i vår förening.


Instagram: ksls.1928                                                            Facebook: KSLS

Anmälan till höstens simkurser
2019-08-16 12:00
Vi beräknar släppa förtursplatserna till höstens barnsimskola torsdag 15 augusti kl. 18:00. Förtur har du som deltagit i simskolan under vårtermin 2 eller sommarsimskolan. Hör av dig till kansliet 0735-33 52 95 eller annalena@ksls.se om du inte vet vilken nivå du ska anmäla till.

Nya medlemmar till barnsimskolan är välkomna anmäla sig fr.o.m. måndag 19 augusti kl. 10:00. I toppmenyn under "simskola" kan du läsa om vilka förkunskaper som krävs för de olika nivåerna i vår simskola. 

Platserna till ungdomssimskola, vuxensimskola och crawlkurserna beräknas släppas torsdag 15 augusti kl. 18:00. Dessa kurser har ingen förtursanmälan.

Grupper/nivåer/lektionstider kommer läggas upp så fort schemat är klart. OBS! Lektionstiderna kan komma att ändras fram till öppning pga schemajustering. 

Vi har nu digitalt betalningssystem. När du får fakturan kan du välja mellan kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning. En administrationsavgift mellan 9-59 kr per betalning tillkommer. Kostnad för kursen får du veta om du klickar på den kurs du vill anmäla till.

Är ditt barn simkunnigt, d.v.s. kan hoppa/dyka i på djupt vatten, komma under vattenytan, ta sig upp till vattenytan och därefter direkt simma 200 m varav 50 m ryggläge,  kontakta kansliet 073-5335295 om vill börja simträna.

Frågor ang kurserna? Mejla annalena@ksls.se
Klubbkväll med Swimstore by Arena 26/8
2019-08-15 16:00
Måndagen den 26 augusti, från klockan 17.00-20.30, kommer Swimstore by Arena på besök för en Klubb-kväll med försäljning av KSLS klubbkläder samt utrustning och badkläder ur Arenas sortiment. Passa på att handla inför höstens träningar och tävlingar till kraftigt reducerade priser.

Under klubbkvällen erhåller ni 40% rabatt på Arenas sortiment, förutom limited edition varor. KSLS profilkläder handlar ni enligt KSLS prislista.

Höstens klubbkväll kommer att hållas i "Stallet" på Barbacka, med ingång från baksidan vid Tivolibadets parkering, samma lokal som i våras. KSLS-flagga kommer att markera ingången. Tyvärr fanns det ingen möjlighet att denna gången hålla klubbkvällen i samband med KSLS Metersim

Det mesta ur Arenas sortiment hittar ni här: https://www.swimstore.se/

Med vänlig hälsning, KSLS Simsektion och KSLS PR-sektion
2019-08-14 17:20
Det är fortfarande möjligt att anmäla sig att simma Metersim via SportAdmin-appen. Hittar ni inte rätt i appen så kan ni mejla mig, Johan.

Den 31 augusti är det dags för vårt viktiga Metersim.
Klockan 09.00 hoppar våra sponsrade simmare i vattnet på Kantarellbadet i Åhus. Efter avslutad simning bjuder Ksls på grillad korv och dricka till våra hungrande atleter.
Medföljande syskon, föräldrar och anhöriga är välkomna att köpa korv och dricka till ett självkostnadspris.
För att inköp och planering skall fungera behöver vi veta hur många som kommer och ber er därför att svara på denna kallelse samt i kommentarsfältet ange antalet medföljande.
All information gällande Metersimmet hittar ni på Ksls.se under fliken Metersim Sponsorer och Simresultat samt via länkarna nedan. Färdiga avtal lämnas med fördel in innan den 30/8 för sammanställning. Pärm för detta kommer att finnas på KSLS kansli.


Presentation klubbchef KSLS
2019-08-05 11:16

Hej KSLS-vänner!


Som ny klubbchef för KSLS i Kristianstad vill jag här presentera mig!

Jag heter Hannah Devano, är 40 år och bosatt i Kristianstad. Jag är gift med Dennis och har tre barn 18, 5 & 6 år gamla. Vi är en väldigt sportig och friluftsälskande familj. Man och barn håller på med allt från Crossfit och thaiboxning på tävlingsnivå, dans och fotboll.

Jag kommer ursprungligen från Kristianstad men har bott i Göteborg i 20 år. Där har jag drivit eget, bland annat två Autoexperten-butiker, arbetat på revisionsbyrå samt haft avtal under många år med Försvarsmakten.

Idrotten har alltid haft en central plats i mitt liv och på min fritid har jag tränat mycket, framför allt KRAV MAGA, innebandy och gymträning.

Den 1 augusti började jag min anställning och jag har fått mycket fint mottagande av personal och de medlemmar jag mött.

Jag kommer vara ytterst ansvarig för KSLS:s verksamhet, ansvara för det administrativa arbetet, personalfrågor och ha budgetansvar. Det innebär också att hela tiden driva utvecklingen framåt och höja kvalitén på verksamheten. Att tänka några år framåt. Vart vill vi vara om 3 år, 5 år? Vad behöver vi förbereda oss för? Att möta framtidens behov och utmaningar.

Jag är väldigt glad och stolt att få vara med på resan att utveckla KSLS vidare.

Har ni några frågor eller bara vill prata en stund och säga hej så tveka inte att hugga tag i mig.
Ni hittar mig på kansliet.

Vi ses!

/ Hannah Devano, klubbchef KSLS
Nya riktlinjer tävlingsdräkter
2019-05-16 21:58
Svenska simförbundet har kommit med nya riktlinjer för användning av tävlingsdräkter vid simning. Mer information på nedanstående länk.
Nyheter från våra grupper
Tekniksim Blå, 20/08 15:00 
Tekniksim Vit, 20/08 14:59 
Tekniksim Grön, 20/08 14:56 
Tekniksim Blå, 20/08 14:46 
Tekniksim Gul, 20/08 14:46 
Tekniksim Grön, 20/08 14:45 
 
Sponsorer