Anmälan till vårens kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans

Välkommen till vår simskola!
Glädje och gemenskap i KSLS:s simskola!

Lär dig simma med Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap!

 

På KSLS simskola vill vi att barnen ska få en positiv upplevelse i vattnet och att de ska få prova på olika saker redan från nybörjarnivå. Vi utgår från att barnen ska lära sig riktig vattenvana och att siminlärningen ska ske utan simhjälpmedel.

 

Våra simlärare jobbar alltid från vattnet, och vi har max sex barn per simlärare. Detta gör att vi får en bra kontakt med de enskilda barnet vilket resulterar i att siminlärningen blir individuell, fast i grupp. 

 

Stoltheten som infinner sig när barnet klarar ett nytt simmärke är stor varför vi i varje simgrupp tar ett eller flera simmärken.

 

Vår vuxensimskola är till för dig som är vuxen och vill utveckla sin simning. Det är aldrig för sent att lära sig simma. Du som vuxen är varmt välkommen till oss. Du kan träna i grupper eller få privatlektioner för att lära dig och utveckla din simning. 

 

Vi, tillsammans hjälps åt i strävan mot en ökad simkunnighet i
Kristianstads kommun - hänger du på? 

 

 

Har du frågor om simskolan eller vill veta mer kan du mejla till simskola@ksls.se annars så anmäler du dig via vårt anmälningssystem när anmälan öppnar. 

 

Vårterminen 2023 börjar i samband med skolstarten under vecka 2, och pågår till och med vecka 12 med uppehåll under vecka 8. Under jullovet (v.1) samt sportlovet (v.8) planerar vi att genomföra en intensiv simskola. Mer information om detta kommer. 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kristianstads SLS, 18/01 19:40 
Kristianstads SLS, 17/01 21:27 
Kristianstads SLS, 16/01 13:33 
Kristianstads SLS, 15/01 12:50 
 
Sponsorer