SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans

Välkommen till Kristianstads SLS

Bli partner

All info här!

KSLS Webshop

Profilprodukter

Boka simskola

Lär dig simma

Nyheter

Senaste nytt från KSLS föräldra- och ungdomssektionen.
2021-11-26 20:15

 

Vi börjar närma oss slutet av året och vi har haft och har fortfarande många försäljningar och aktiviteter igång och flera olika sätt för oss medlemmar att hjälpa till att stödja föreningens ekonomi. Alla dessa aktiviteter görs så att vi kan upprätthålla god kvalitet i träningen för våra aktiva och inte minst för att hålla nere träningsavgifterna. Vi hoppas att ni tycker det är bra att ha mycket att välja på och hoppas att alla känner engagemang och ansvar och gör så gott man kan för allas bästa.

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

 

Jullådor från Bromölla Chark

Vi hoppas att det går bra med försäljningen av jullådor från Bromölla Chark. Glöm inte att sista dagen att lämna in din beställning är på söndag den 28 november. Maila foraldrasektionen@ksls.se om du har några funderingar

 

Kakservice

Vi har även försäljning av godsaker från kakservice.se igång. Sista beställningsdag är söndagen den 5 december.

 

KSLS-lotten 2021
I syfte att stärka klubbens ekonomi inför 2022 och ordna en aktivitet där några lyckliga vinnare kan vinna en slant inför jul ordnar KSLS ett lotteri. Detta anordnas i samarbete med en av våra stora sponsorer Krook & Tjäder.

 

Av intäkterna från lotteriet går 35 % åter till lottköparna som kontantvinster och 65 % till klubbens verksamhet.  Det är 10 kontantvinster där högsta vinst är 12,5 % av intäkterna vilket om alla lotter säljs (1000 st) blir 12 500 kr.

 

Vi kan ju alla köpa någon lott och anhöriga, vänner och bekanta kan säkert köpa någon lott de också. Främst bör vi dock försöka sälja lotter till allmänheten. Lotterna kommer att marknadsföras i samband med simskola på söndagar. Vi har tidigare sålt lotter utanför köpcentrum och affärer vilket har gått utmärkt bra. Många vill stötta föreningslivet och samtidigt få chansen till vinst. Söta simmarbarn i fina KSLS-kläder med lotter i ena handen och en burk pepparkakor att bjuda på i den andra är svåra att motstå. Givetvis bör man ha någon ansvarig förälder i bakgrunden som stöd.

 

Vi har fått möjlighet till lottförsäljning lördag 4/12 samt söndag 5/12 mellan klockan 12-16 och behöver hjälp att bemanna och saluföra lotterna då. Vi får tillgång till bord och har med oss en KSLS flagga för att visa upp föreningen. Vi delar upp passen på två timmarsskift och behöver 2-4 barn som står på vardera ställe mellan 12-14 samt 14-16 bland annat på Stora Coop i Härlöv och ett par andra ställen.

 

Maila foraldrasektionen@ksls.se det eller de pass som du kan hjälpa till. Du kommer därefter få bekräftelse via mail på den tid du ska komma.

Försäljning sker även via Åsa på kansliet, kontakt på asa@ksls.se. Åsa är på plats måndag 10-18, tisdag-torsdag 10-17 och fredag 10-13.

KSLS hoppas att många vill vara med och stötta verksamheten genom att köpa lotter och önskar alla lottköpare lycka till! För frågor kring lotteriet maila viceordforande@ksls.se.

 

Bingolotter och Bingolottos Julkalender

Vi har även försäljning av Bingolotter till Uppesittarkvällen 23/12, Nyårslotten 31/12 samt inte minst Bingolottos egna julkalender. Alla dessa väldigt populära och omtyckta. Ni beställer bingolotterna/kalendern genom att maila asa@ksls.se eller ringa 073-533 52 95. Ange medlemmens namn, grupp, vilka lotter ni vill ha och antalet. Lotterna hämtas på kansliet och betalas via swish vid hämtning eller mot faktura.

Medlemskväll

Tisdagen 30/11 mellan 16-19:30 så kommer vi att ha ytterligare en medlemskväll men denna  gång är ni välkomna till entrén på Tivolibadet där Waypoint/New Wave har dukat upp. Det ges chans att känna och klämma och prova rätt storlek på KSLS supersnygga medlemskollektion av profilkläder. Ni kommer även att finna simkläder, simglasögon och diverse utrustning såsom fenor, badskor, handdukar som finns i vår webshop.

 

Just denna kväll har vi special-erbjudande på

Craft Community Hoodie samt Craft Community Sweatpants

Herr                  ordinarie pris 400kr/st            specialpris 300kr/st

Junior               ordinarie pris 350kr/st            specialpris 260kr/st

 

Simskola och Simmärkesförsäljning

Höstterminens simskola närmar sig sitt slut och alla duktiga simskolebarn ska få möjlighet att få köpa de åtråvärda simmärkena! Till detta behöver vi föräldrar som kan hjälpa till med försäljningen på avslutningsdagarna. Det är ingen svår uppgift utan bara rolig med många glada barn! Nedanstående tider behöver vi hjälpas åt:

 

Fredag 10 dec kl 16.10-17.30 ca.

Lördag 18 dec kl 9.30-11.00 samt kl 10.50-12.30 ca.

Söndag 19 dec kl 8.50-11.30 samt kl 11.10-13.30 ca

 

Maila foraldrasektionen@ksls.se det eller de pass som du kan hjälpa till. Du kommer därefter få bekräftelse via mail på den tid du ska komma.

 

JULKUL för KSLS aktiva

Vi planerar avslutning för våra aktiva med JULKUL. Mer info kommer inom kort.

 

 

En glad första Advent och varmaste tack för ert engagemang hälsar

 

KSLS

KSLS-Lotten 2021
2021-11-25 20:02

Försäljningen av KSLS-lotten 2021 är igång.

 

Nu på söndag 28/11 kommer den att säljas utanför kansliet/Tivolbadet mellan kl 09:00-12:00 samt vid Stora Coop Härlöv kl. 11:00-14:00.

 

Det finns även Bingolotto att köpa. 

 

Medlemmar är välkomna att hämta lottor att sälja hos Åsa på kansliet. 

 

Inför nästa helg behöver vi några som vill stå vid Stora Coop och sälja lottor. 
Anmäl er till foraldrasektionen@ksls.se om ni har möjlighet att hjälpa till. Tiderna är något flexibelt men kring lunch när där är många kunder i butiken. 

11 KSLS-simmare till riksfinal!
2021-11-16 19:17

I helgen gick Sum-Sim Region av stapeln på flera ställen i landet. En av kvaltävlingarna arrangerades av KSLS på Tivolibadet. Simmare från 15 klubbar från Skåne och Blekinge deltog i Kristianstad med många fina resultat och kvalificeringar till riksfinalen.

Information inför Sum-Sim 13-14/11
2021-11-11 18:35

Till helgen är det äntligen dags för Sum-Sim Region i Kristianstad. 

 

All information inför tävlingen finns här. Information till funktionärer finns här

 

Det är ingen simskola lördag och söndag på grund av tävlingen. 

 

Välkomna till Kristianstad och lycka till!

Tivolibadet blir ett skärmfritt bad
2021-11-10 20:43

Från och med den 1 november är det mobil/skärmfritt på Tivolibadet. De reglerna gäller även oss som förening. Reglerna finns till för att värna alla badgästers integritet samt skapa en trygg och trevlig miljö för alla som simmar och badar tillsammans. KSLS ställer sig bakom beslutet.

Undantag finns om vi arrangerar formella tävlingar eller om skärm/mobil är ett arbetsredskap för personal (t.ex. vid incheckning/filmning av ett träningspass) då får mobilen användas men ska sedan stoppas undan.

Beslutet gäller inne i badhuset, så även vid föreningshörnan. Det går fortfarande bra att använda skärm i foajén och cafeterian exempelvis. Vi följer såklart personalen på Tivolibadets eventuella rekommendationer på plats, de följer endast de nya reglerna.

Sedan tidigare finns beslut på barnvagnar inte fås tas med in till bassängerna.

Vid frågor kontakta gärna kansliet eller personalen på Tivolibadet.

 
Sponsorer