Anmälan till våra kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans

Välkommen till Kristianstads SLS

Bli partner

All info här!

KSLS Webshop

Profilprodukter

Boka plats

till kurser & tävlingar

Nyheter

Andreas Lidholm tillträder i rollen chefstränare
2024-07-19 17:30
Foto: KSLS

Processen med att finna en ny chefstränare är klar. Den 5 augusti tillträder Andreas Lidholm som simtränare i rollen chefstränare.

  • Vi är glada över att kunna presentera Andreas Lidholm som styrelsens beslut till ny chefstränare. Andreas har kvalitéerna, drivet och erfarenheten för att ta vid och fortsätta driva föreningen framåt mot vår Vision 2035, säger föreningens ordförande Anders Wendel.
  • Jag ser fram emot att ta över rollen som chefstränare i en förening som har stor potential med allt ifrån duktiga simmare, bra tränarstab, Nationell och Lokal Idrottsutbildning, ny träningsanläggning och en spännande framtidsvision säger Andreas Lidholm.

Andreas har tre barn och sambo och kommer bosätta sig i Kristianstad kommun.

Simtränarstaben kommer därmed att bestå av Andreas Lidholm, Hans Johnsson, Frida Jarl Halvarsson och Olivia Jarl Halvarsson. Arbetet med att finna fler simtränare fortgår, liksom arbetet med att finna en ny simskoleansvarig.

 

Länk till pressmeddelandet

KSLS inbjuder till hyllning av framgångarna vid SM, JSM och JEM
2024-07-07 10:40
Foto: KSLS

Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap inbjuder till hyllning av framgångarna vid SM (bl.a. Olivia Klint Ipsas tre SM-guld), framgångarna vid junior SM där föreningen ligger på förstaplats i medaljligan inför tävlingens sista dag samt personliga framgångar i samband med junior EM. Hyllningarna sker på Badriket/Föreningsingången den 8 juli klockan 19.00-19.30.

Vid önskemål om deltagande, intervjuer eller dylikt, kontakta ordforande@ksls.se alt PRsektionen@ksls.se

Välkommen!

KSLS söker ny simskoleansvarig
2024-06-24 21:35
Foto: KSLS

Är du en engagerad och driven person som tror på att arbeta för alla och tillsammans för att skapa en livslång och samhällsnyttig påverkan? Delar du vår passion för simidrott och om att få utveckla en förening till att erbjuda alternativ för människor med olika ambitioner genom hela livet? Vill du ha en ledande roll samtidigt som du utvecklar dig själv och dina kollegor genom att arbeta i en satsande förening i nära samverkan med övriga samhället?

 

Vi söker dig som vill vara drivande och ha en ledande roll i utvecklandet av vår simskola, av vår förening, ser möjligheter till tillväxt och som genom att vara en god förebild entusiasmerar såväl arbetsgrupp, medlemmar som samarbetspartners. Vill du vara med och fortsätta utveckla en av nordöstra Skånes största simföreningar? Skicka då in din ansökan redan idag.

 

Mer information om tjänsten hittar du här.

 

Ansökan

Har du frågor om föreningen och dess utveckling är du mycket välkommen att kontakta vår ordförande, Anders Wendel, ordforande@ksls.se.

 

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering. Är du intresserad ber vi dig därför att skicka din ansökan direkt till HR, Marie B Gulin, på hr@ksls.se eller vid frågor via telefon 070-551 92 52. Vi vill gärna att du skickar med både CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 30 juli 2024 och tillträde sker enligt överenskommelse.

Alla välkomna, ikväll firar vi…
2024-06-24 15:45
Foto: KSLS

Alla är välkomna ikväll kl. 18:30 för att fira Olivia Klint Ipsas framgångar i EM.

Vi ses på Salt/Kristianstads Badrike.

 

KSLS

Vi, tillsammans! 💛💙

Funktionärsutbildningar
2024-06-23 14:10
Foto: KSLS

Med glädje har vår verksamhet växt och det innebär att även vår funktionärsverksamhet behöver växa, nu när föreningen erbjuder fler simidrotter att utöva.

 

Från och med nu kan du hitta kommande funktionärsutbildningar under fliken FUNKTIONÄT/UTBILDNINGAR. Redan nu finns två upplagda funktionärsutbildningar.

 

Är du intresserad av att utbilda dig till funktionär inom konstsim finns nu den möjligheten redan efter sommaren i slutet av september. För mer information läs här.

  • Inbjudan till Domarutbildning steg 1 i Göteborg
  • Inbjudan till Chief Recorder i Stockholm

 

 
Sponsorer