Anmälan till våra kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans

KSLS växer inom flera simidrotter, så nu behöver vi bli fler ledare
Foto: KSLS

Kristianstads SLS är en förening som satsar stort och det bästa är att vi under parollen - Vi, tillsammans - har påbörjat resan mot toppen igen. Denna gång med en bredd som inkluderar allt från baby till senior och med ett utökat samhällsengagemang samt numera en förening FÖR ALLA genom inkludering av fler simidrotter och parasim.

För att vi som förening ska kunna fortsätta utvecklas och växa så behöver vi fler ledare framför allt inom konstsim, parasim, vattenpolo och simskola.

Vi letar bland annat efter dig som har gymnastik eller cheerleaders bakgrund och vill en av våra ledare inom konstsim.

Gillar du lagidrott så är du kanske en utav våra kommande ledare inom vattenpolo eller konstsim.


Går du eller ska börja på högskolan i Kristianstad och vill jobba extra under dina studier eller arbetar du redan inom simidrotten och vill vara med på vår resa framåt. Så tveka inte att höra av dig med en ansökan eller intresseanmälan till: hr@ksls.se 

Titta gärna på vår film

Vill du vara med och jobba med det bästa vi vet?

Vill du vara med och jobba med det bästa vi vet? Vi är i en expansiv fas och är alltid intresserade av ytterligare kompetenta medarbetare.

 

Följande tjänster finns idag i vår förening:

Ansvariga Simlärare och Simtränare
Assisterande Simledare
"Allt-i-allo-" medhjälpare (krävs erfarenhet att du är/varit aktiv simmare)
Administratör
Badbevakare

Är du utbildad eller har passande erfarenheter för någon av ovan tjänster, maila gärna din intresseanmälan till: hr@ksls.se

 

 
 
Sponsorer