Anmälan till vårens kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans

Foto: KSLS

Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap har varit verksamma i Kristianstad sedan 1928. Föreningens storlek har varierat under åren liksom framgångarna vid nationella och internationella mästerskap. Just nu består föreningen av cirka 740 barn, ungdomar och vuxna som deltar i träning för att bli bättre simmare. Av dessa är ungefär 180 aktiva tävlingssimmare. Vår ambition och målsättning är att ha minst 20-25 simmare som representerar KSLS vid olika mästerskap.

 

Verksamheten bedrivs till största delen på Tivolibadet i Kristianstad där KSLS har tillgång till reklamplatser för våra sponsorer. Tivolibadet har cirka 250 000 besökare årligen där KSLS står för 45-50 000 unika besök. 

 

Var med och stötta vår fina simklubb genom att bli en av våra stolta sponsorer. Vi tror på att långsiktiga samarbeten gynnar båda parter bäst och hittar gärna en lösning tillsammans som vi båda är stolta över. 

 

Vår traditionella sponsorstege hittar du här 

 

Kontakta gärna  Anders Wendel ordförande eller Pr-sektionen för mer information. 

 

 
Sponsorer