Anmälan till våra kurser!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kristianstads SLS
Vi, tillsammans

Bli samarbetspartner med KSLS
Foto: KSLS

Kristianstads Sim- och Livräddningssällskap har varit verksamma i Kristianstad sedan 1928. Föreningens storlek har varierat under åren liksom framgångarna vid nationella och internationella mästerskap.

 

Just nu består föreningen av cirka 1300 barn, ungdomar och vuxna som utövar simskola eller en simidrott inkl. motion. Av dessa är ungefär 200 aktiva tävlingssimmare. Vår ambition och målsättning är att ha minst 20-25 simmare som representerar föreningen vid olika mästerskap.

 

Verksamheten bedrivs till största delen på Badriket i Kristianstad där KSLS har tillgång till reklamplatser för våra samarbetspartners.  

 

Var med och stötta vår fina simklubb genom att bli en av våra stolta samarbetspartners. Vi tror på att långsiktiga samarbeten gynnar båda parter bäst och hittar gärna en lösning tillsammans som vi båda är stolta över. 

 

Vår traditionella sponsorstege hittar du här.

 

Kontakta gärna Anders Wendel, ordforande@ksls.se eller Pr-sektionen för mer information. 

 

 
Sponsorer